Melkeinpä kuukauden tauon jälkeen taas jatkuu. Suuri halaus ja kiitos kärsivällisyydestä ihan kaikille!

Olette innokkaita kyselemään ladattujen perään. Niihin on mukava vastailla, kyselkää toki jos joku vaivaa mieltä :> Kommentoikaa kuitenkin aina uusimman osan perään, kiitos! Tämä helpottaa minua suuresti ja vastauksenkin saatte paljon nopeammin.
Vanhoihin osiin oli eksynyt Laltsun kysymyksiä, tässä niihin vastauksia:

- Rachelin siniruutupaita + farkut -arkiasu on jostain päin modia, tarkemmin en osaa nyt sanoa. Voin yrittää etsiskellä suoraa linkkiä myöhemmin jos jaksan :> (nopeammin ehkä löydät, kun etsit itse). !UPDATE! Asu löytynyt (hakusanalla plaid)! telkkari löytyy 4ESF:sta, jääkaappi Insimenatorista OpenHouseJackin tekemänä, tapetteja löydät Radolasta, vauvakamppeet ATS2:ta, lattia Muranomobiliasta (Mono Kitchen-setin mukana tullut, voit ladata sen nykyään ilmaiseksi PMBD:stä), räsymatot Kuupan Kutomosta.

Seuraavan kerran kun joku kysyy, mistä vihreät/siniset/harmaat koukerotapetit, magneettijääkaappi, Andyn hiukset, kerrossänky, vanhanaikainen telkku tai räsymatot löytyvät, en aio vastata. Olen vastannut niitä koskeviin kysymyksiin niin monta kertaa, etten jaksa laitella enää samoja linkkejä kymmenenteen kertaan. Pienellä oma-aloitteisuudella ja vaivannäöllä löydät vastauksen esim. viime osan kommenttilaatikosta.

Ja nyt itse osaan:

1.jpg

Noora ei malttanut lainkaan olla jokeltelematta Hazelille, niin innoissaan hän oli pikkuisesta esikoistyttärestään.

2.jpg

2_b.jpg

Vaikka Hazel lohkaisikin leijonanosan hänen ajastaan, riitti Nooralla vielä tarmoa Nokkosen kasvattamiseen. Eikä aikaakaan, kun karvakorva alkoi jo käyttäytyä kissoiksi: turkki oli pestävä huolellisesti ennen unia ja ravitsemustila oli pidettävä tasapainossa.

3.jpg

Morriksen ja Ellin välillä oli toisinaan havaittavissa lievää eripuraa. Tiedä sitten, mistä se johtui.

4.jpg

Onki tuntui olevan kuin liimattu Andyn näppeihin, sillä kalastus sujui tätä nykyä mieheltä kuin tanssi. Andy nappasikin kalastelutuokioistaan kultaisen ansiomerkin.

5.jpg

Rachel oli alkanut käyttäytyä melko kummallisesti. Hän kutsui nuoruuden mielitiettynsä Vilin muka romanttiselle aamiaiselle, mutta heti herran saavuttua tontille Rachel aloittikin riitelyn. Vili ihmetteli, mistä moinen, mutta kyllästyi sitten joutavaan kinasteluun ja paineli tiehensä muristen mennessään, että Rachelin on turha odottaa häntä enää koskaan takaisin.

6.jpg

6_b.jpg

7.jpg

Kun Rachel miekkosen kadottua näköpiiristä tajusi, mitä olikaan saanut aikaan, hänen päässään napsahti viimeisen kerran. Elämän eliksiiriksi nimitetty, Ostosteeveen mainostama nuorennusjuoma tuntui siinä vaiheessa erittäin varteenotettavalta vaihtoehdolta. Tärpätillä ei vain ollut haluttuja vaikutuksia, vaan Rachel vajosi sen ansiosta syvään masennukseen.

8.jpg

Rachelin tapaan myös akvaariokalat vaipuivat jonkinlaiseen horrokseen, ja miesväki sai hoitaa ne viimeiselle matkalleen. Onneksi Andylla sentään meni hyvin. Hän oli tienannut muutaman ylennyksen peräkkäisinä työpäivinä ja seilaili tällä hetkellä jossain Karibianmerellä työnimikkeellä "Merten kauhu". Iik.

9.jpg

Liekö Morrista vaivannut orastava vanhuudenhöperyys, vai mistäköhän johtuivat päivittäiset nyrkkeily- ja ninjailuharjoitukset..? Omituista.

10.jpg

Kesä alkoi pikkuhiljaa kääntyä syksyyn, ja alkoi olla aika keräillä viimeiset antimet puutarhasta. Noora sai kunnian tonkia kurkut ja salkopavut maasta. Sato oli maukas, ja Nooralle napsahti pronssinen ansiomerkki.

11.jpg

12.jpg

Hazelin vauvavuodet vierähtivät hujauksessa, ja pian oli aika saavuttaa ensimmäinen, iso virstanpylväs elämässä. (tässä vaiheessa latasin valaistushackin. tiedoksenne, jos satutte kummastelemaan erilaista valaistusta.)

13.jpg

Pienehkön muodonmuutoksen jälkeen Hazelista paljastui suloinen pikkuneiti.

14.jpg

Ensiaskeleet otettiin turvallisesti äidin avustuksella, kunnes..

15.jpg

..kesken opetustuokion päätti seuraava lapsi ilmoittaa tulostaan.

16.jpg

Raskaus oli Nooralle jo alkumetreiltä lähtien vaikeaa aikaa, ja Tarmonaattorin apuun jouduttiin turvautumaan kerran jos toisenkin.

18.jpg

Karvakorvien välit alkoivat hiljalleen lämmetä pienten kiusoittelu- ja kynsimisleikkien varjolla.

19.jpg

20.jpg

Elli jahtasi usein olemattomia akvaariokaloja, ja hänen mielestään keittiön pöytätaso oli tarpeeksi korkea ja arvokas hänen nukkumapaikakseen. Leivänpaahdinkin saattoi vielä heti käytön jälkeen hohkaa hieman lämpöä, jolloin unista tuli entistä miellyttävämmät.

22.jpg

Rachel ei päässyt eliksiiristä eikä masennuksestaan irti, ja tuloksena oli varaslähtö manalan maille. Vihdoinkin hän pääsisi rakkaan Petensä luo.

23.jpg

Muita asukkaita ei mummelin poismeno juuri hetkauttanut, mutta kissojen sydämiin tapaus jätti syvän arven.

24.jpg

Hazel halusi lohduttaa Morrista halimalla tätä lujasti. Morris ei oikein tiennyt mitä mieltä hellyydenosoituksista olisi pitänyt olla.

25.jpg


Seuraavana aamuna tuli Nokkosen aika varistaa pentukarvat ja astua ison kissan elämään. Hänestä kasvoi täydellinen sekoitus vanhempiaan kera persoonallisen korvalaikun.

26.jpg

Hazelinkin oli pian aika kasvaa, ja Andy halusi opettaa pienokaiselleen kouluelämään liittyviä asioita. Hazel kuunteli tarkkaavaisesti ja teki mielenkiintoisia havaintoja kesken opetuksen. "Täsmentäisitkö vielä, isä, kuinka määritetään, missä pisteessä funktion derivaatta on sama kuin sen kuvaajan tangentin kulmakerroin?"

Tässä vaiheessa Parkerit pakkasivat kimpsunsa ja muuttivat kaupungin laidalta lähemmäs keskustaa viehkeään ja hieman "urbaaniin" omakotitaloon. Alla muutama ulkokuva.

29-1.jpg

30-1.jpg

31-1.jpg

Ja astutaanpa sisälle:

32-1.jpg

Talo on aikaisemmin toiminut jonkinlaisena tehdasrakennuksena, mistä muistuttavat suuret ikkunat ja tiiliseinät, mutta pari vuotta sitten rakennus remontoitiin asumiskuntoon. Modernin valkoinen sohva ja ihanan vihreästi retroileva pallotelkkari tuovat muuten hieman karuun olohuoneeseen sitä paljon puhuttua kodikkuutta.

33-1.jpg

34-1.jpg

35-1.jpg

Keittiö ja ruokailutila ovat melko yksinkertaisin värein sisustettuja.

36-1.jpg

Kapeasta portaikkotilasta päästään yläkertaan..

37_UUSI.jpg

..jossa avautuu, kapea myöskin, käytävä/aulatila pullollaan ovia. Ovi nro 1 vie Andyn ja Nooran makuuhuoneeseen, 2 pienille simeille suunnattuun huoneeseen, 3 kylppäriin, 4 isompien lasten huoneeseen ja 5 tuleville vanhemmille/isovanhemmille sisustettuun tilaan. (pahoittelen ylivalottuneisuutta, kuka käski leikkiä kuvankäsittelyohjelmalla..)

38-1.jpg

39.jpg

Vanhempien huone on saanut vaihteeksi punasävyisen värityksen.

40.jpg

41.jpg

Pikkulasten huone on sisustettu raikkaan keväisin värein.

42.jpg

Kylppärin värityksestä on kai turha sanoa mitään. En voinut vastustaa kiusausta.

43.jpg

44.jpg

Lasten huone jatkaa edellisestä asunnosta tuttua sinistä linjaa, mutta on saanut tällä kertaa kelkkaansa enemmän valkoista sekä väriläiskäksi Nooran nuorena tyttösenä tehtaileman tilkkutyön.

45.jpg

Sinisestä, vielä asumattomasta makuuhuoneesta vie ovi..

46.jpg

..pieneen parveketilaan. Lisäksi talossa on autotalli, josta en jaksanut ottaa kuvaa, sekä kaksi pientä käymälää, joita en myöskään jaksanut kuvata niiden ahtauden vuoksi.

47.jpg

48.jpg

Ja vielä pohjapiirustukset. Yllä alakerran, alla yläkerran. Mikään arkkitehtuurin riemuvoittohan talo ei ole, mutta ainakin minä pidän siitä kovasti (vaikka itse sanonkin. :>).

49.jpg

Hazel asettui heti taloksi rakkaan logiikkalelunsa kanssa. Hänen mielestä kesän viimeiset lämpimät päivät oli ehdottomasti vietettävä ulkosalla.

50.jpg

Pian muuton jälkeen Hazelista tuli isosisko, kun Noora synnytti pikkuisen pojan, joka peri täysin samat geenit kuin siskonsakin. Lapsi sai nimen William.

51.jpg

Lastenhoito vei hurjasti pariskunnan voimia, ja lapsivapaata aikaa jäi todella vähän. Sekin aika oli käytettävä hyödyksi.

52.jpg

Morriksen turkki oli alkanut harmaantua iän myötä. Kissavanhus jäi pois työelämästä ja tienasi eläkettä 110 simoleonia.

53.jpg

54.jpg

Illalla oli Hazelin synttäreiden aika.

55.jpg

Kerittyään tukkansa saparoille tytöstä sukeutui kaunis nuori neiti, joskin hieman surumielisen näköinen. Hei, angstaaminen kuuluu vasta teini-ikään!

56.jpg

Laitettuaan jälkikasvunsa nukkumaan pariskunta vetäytyi omaan rauhaansa.

 

Loppu tökstöks.

Kommenttia saapi laitella, tänks~