1.jpg

Ennustajaeukon lähdettyä paikalle purjehti kampuksen huutosakin johtaja Jaska Alitupa. Andy teki tähän suuren vaikutuksen valtavalla viehätysvoimallaan. Heistä tuli heti ystävät, ja Andy pääsi huutosakin kunniajäseneksi. Komeaa laama-asua hän ei valitettavasti saanut.

2.jpg

Pian opiskelu alkoi tosin maistua puulta. Vaikka kampus oli täynnä kiinnostavia simejä ja Andy oli ystävystynytkin monen kanssa, hän tunsi silti olonsa yksinäiseksi ilman Morrista ja ylihuolehtivaa äitiään. Ruokakaan ei maistunut yksin syötynä yhtä hyvälle kuin muiden seurassa. Hetken Andy harkitsi jo opintojensa keskeyttämistä, mutta opiskelija-asunto oli ostettu vaivalla hankituilla rahoilla ja Rachel oli niin ylpeä lähettäessään poikansa yliopistolle, joten Andyn ei auttanut kuin pakertaa opintonsa loppuun asti.

3.jpg

4.jpg

Onneksi oli Jaska, joka vieraili usein Andyn luona. Andy perusti myös osakunnan uusien ystävien toivossa. Komea osakuntatunnus sitäpaitsi nosti talon imagon pilviin.

5.jpg

Vaikka lukuvuosi oli vasta alussa, Andy meinasi seota esseidensä kanssa. Kynät katkeilivat ja paperitollot lentelivät. Taisi päälaellekin ilmestyä orastavaa pälvikaljua Andyn repiessä tukkaansa hermoromahduksen partaalla.

6.jpg

Onneksi oli keksitty puistot, jonne mennä tuulettamaan pääkoppaansa ja muuten vain virkistäytymään.

7.jpg

Puistosta löytyi erittäin mielenkiintoisia persoonia, kuten esimerkiksi kuvassa etualalla kahvia ryystävä Pekko Huttunen.

8.jpg

9.jpg

Nälkä alkoi kurnia sisuskaluissa, ja lähikuppila tarjosi helpotusta asiaan. Andy halusi hemmotella itseään oikein ylellisellä aterialla, ja päätyi tilaamaan jättikatkarapuja limettimehussa. Viulusäestys aterioinnin lomassa olisi ollut kirsikka kakun päällä, mutta sellainen ei tarjoilijan mukaan ollut järjestettävissä.

11.jpg

Kuppilasta löytyi myös tälläinen kaunokainen piristämään päivää. Nooraksi itsensä esitellyt typykkä oli juuri sellainen, jonka Andy tahtoi: silmälasipäinen, parraton vaaleaverikkö.

12.jpg

Kuten Rachelkin aikoinaan oli, myös Andy oli nopean toiminnan sim. Treffit olivat vasta alussa, mutta se ei häntä haitannut. Kohta jo tanssahdeltiinkin aivan nenät vastatusten.

14.jpg

Andy pyöräytti mielitiettynsä kunniaksi heille maittavan spagettiannoksen. Liekö annosten yllä leijuvilla hippusilla ollut vaikutusta asiaan, mutta Noora innostui sivelemään hellästi Andyn pehmeitä, mutta miehekkään karvaisia kätösiä.

15.jpg

16.jpg

Treffit päättyivät erittäin muikeisiin tunnelmiin. Keskiyön tienoilla Noora toi kiitokseksi illasta tuuhean ruusukimpun kauniilla runolla varustettuna.

18.jpg

Myös sudet innostuivat käyskentelemään tontilla. Nökö-suden kanssa Andy tuli hyvin juttuun, mutta Rampula vain tuhosi pihamaata kaivelemalla kuoppia.

18_b.jpg

Kaunis postinkantaja sai Andyn sydämen väräjämään, mutta juttu ei edennyt sen kummemmaksi, sillä Andy rakasti Nooraa.

19.jpg

Rakkaus innosti Andya opiskelemaan tehokkaammin: ruoanlaittopisteet olivat nyt täynnä..

20.jpg

..ja kunto peräti huipussaan. Ankara pullistelu toi mukanaan tiettyjä hajuhaittoja, mutta pikainen suihku oli ratkaisu tähän pulmaan.

21.jpg

Valitettavasti kampus ei ollut sen turvallisempi kuin kotikaan. Murtovarkaat väijyivät alati nukkuvia opiskelijaparkoja.

22.jpg

Andy heräsi ulkoa tulevaan kummaan kolinaan, kurkkasi silmät ristissä ikkunasta ja näki varkaan kuntolaitteen kimpussa. Andy rynnisti näpyttelemään puhelimeen koppalakkien numeron.

23.jpg

Poliisin tullessa varas yritti ilmeisesti pölliä tämänkin.

24.jpg

Hurjan tappeluhetken jälkeen..

25.jpg

..poliisi osoitti olevansa vahvempi ja talutti murtomikon autoon. Vakuutus korvasi anastetusta omaisuudesta 680 simoleonia. Se ei ollut järin suuri korvaus kalliista tuolista ja kuntolaitteesta.

26.jpg

Tapauksesta järkyttyneenä Andy tuhosi telineessä jo olleen maalauksen, ja vangitsi kankaalle kuvan harvinaisesta liitolaamasta. Liitolaamojen maalaamisella oli kuulemma terapeuttinen vaikutus.

27.jpg

Andy läpäisi ensimmäisen vuoden loistavin arvosanoin ja päätti ilmoittaa siitä heti Nooralle ja kotiin Rachelille.

28.jpg

Andy oli opiskelumenestyksestään niin täpinöissään, että halusi palkita itsensä maittavalla kala-aterialla.

29.jpg

Vaikka ensimmäinen vuosi olikin sujunut mallikkaasti, kolme vuotta oli silti vielä edessä ja niiden aikana oli tehtävä rutkasti töitä, jos mieli saada hyviä arvosanoja. Huomatkaa erittäin ergonominen työasento - sillä on taatusti vaikutusta arvosanojen loistavuuteen.

30.jpg

Opiskelijakämppä kaipasi toden teolla naisen kosketusta, sillä koko ajan oli joku paikka homeessa tai muuten vain rempallaan. Tämän siitä saa, kun on vain mies talossa. (don't take it so seriously, fellas :>)

31.jpg

Andy oli niin hyvää pataa susien kanssa, että ne innostuivat välillä tulemaan sisälle asti.

32.jpg

Andy alkoi jo olla melkoisen haka siveltimen käytössä, ja tienasikin töherryksillään sievoisia summia. Köyhälle opiskelijalle käteinen tulikin tositarpeeseen.

33.jpg

Academia Simulumin talvi oli kylmä kuin Siperiassa ja pitkä kuin nälkävuosi. Se ei silti estänyt lumiukkojen rakentelua.

35.jpg

Lumihankeen oli hyvä myös hautautua kirjoittelemaan esseitä.

36.jpg

Illalla Andyn maalatessa muotokuvaa hänestä ja Noorasta, hän oli hieman hermostunut: hän oli kutsunut Nooran huomiseksi aamiaiselle, ja kertoisi silloin tälle jotain todella tärkeää.

37.jpg

Aamulla Noora saapui ja tervehti muruaan hellällä suukolla. Andy pyysi hänet heti sisätiloihin nauttimaan vastapaistettuja räiskäleitä.

38.jpg

Nautittuaan aamiaisesta, molemmat olivat hetken aivan hiljaa sivellen samalla toistensa käsiä hymyillen tyytyväisinä. Andy aukaisi suunsa, hengitti pari kertaa syvään ja aloitti ääni hieman väristen: "Kuule.. sä olet parasta, mitä mulle on koskaan tapahtunut. Siks mä olenkin miettinyt yhtä asiaa jo jonkin aikaa."

39.jpg

"Katsos, kun mulla olisi tälläinen samettinen rasia, ja sen sisällä sellainen kultainen rengas, ja.. mä haluaisin antaa tämän rasian just sulle. Mun rakkautta sua kohtaan ei voi sanoin kuvailla, se on jotain todella suurta, mutta jos mä tällä rasialla voisin jotenkin kuvata sitä.." Nooran hengitys salpautui hetkeksi. Kohta hän haukkoi henkeään tuijottaen Andya suurin, kirkkain silmin. Andy ehti jo pelätä pahinta, kunnes..

40.jpg

..Nooran silmäkulmasta vierähti onnen kyynel, ja värisevin sormin hän tarttui rasiaan, otti sieltä valtavalla timantilla varustetun kultasormuksen, ja pujotti sen sormeensa. Hän tutkaili hetken, miltä sormus näytti hänen kapeissa, naisellisissa sormissaan, ja kuiskasi sitten: "Kyllä, kyllä minä tahdon!"

41.jpg

Molemmat nousivat ylös ja rutistivat toisiaan oikein kovasti. "Minä odotan, että saat opintosi loppuun, ja sitten muutan luoksesi ja ja..", Noora nyyhkytti, mutta Andy sulki tämän suun sormellaan ja antoi lopuksi kihlatulleen hellän suukon.

Pahoittelen tekstin töksähtelevyyttä :<  Runoratsuni ontui pahasti, eikä eläinlääkäriä ollut tähän hätään saatavilla, mutta halusin saada tämän pois alta kaikesta huolimatta.