Pienen tauon jälkeen jatkoa jälleen. :) Kiitos kaikille kärsivällisyydestä! Ihan ensiksi pari juttua:

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN iso kiitos kaikille kommentoineille! Olette tuoneet piristystä päiviini jättämällä pieniäkin kommentteja. Jatkakaa samaan malliin, kiitos :)  Te, jotka ette ole vielä jättäneet kommenttia, voitte jättää sitä vaikkapa tämän osan loppuun, kiitos.

Lueskelin aikaisempien osien kommentteja, ja löysin pari kysymystä, joihin en ole vastannut, joten tässä vastauksia, olkaa hyvät:
- Andyn vanha vihreä kehto on
ATS2:ta.
- Andyn yliopistoaikainen yöasu (mm. osassa 6, kuva jossa hän puhuu Doorikselle) on tullut Yliopisto-lisäosan mukana, eli ei ole ladattu.
- Otan kuvat pelin kameralla ja laitan ne sitten Photobucketiin, josta linkitän ne sitten tänne.
- Tapetteja olen ladannut mm.
Holy Simolysta ja Ra-do-lasta.. Olen myös joskus ladannut täältä taloja, joiden mukana on tullut seinä- ja lattiapintoja.
- Jotkut korvaavat ihot ja silmät voivat maksaa, mutta nuo minun lataamani eivät ainakaan maksa yhtään mitään.
- Pientä krääsää (lehtiä, kynttilöitä, kylppärisälää ym.) himoitsevien lataajien kannattaa ehdottomasti tarkistaa
tämä lista. Se tosin on englanniksi, mutta kovin ihmeellistä kielitaitoa ei tarvita sen tulkitsemiseen. Linkkejä on paljon, mutta niiden kautta voit tehdä mitä mielenkiintoisimpia löytöjä. :)

Haluaisin vielä mainostaa paria himolataajalle sopivaa ohjelmaa, joita olen itse käyttänyt paljon ja havainnut loistaviksi:
-
The Compessorizer! lyhyesti sanottuna pienentää tiedostoja. Se ei huononna niiden laatua, poista niitä tai pilaa niitä millään tavalla. Itse poistin äskettäin kaikki ladatut, latasin uusia ja käytin kaikki tuon ohjelman kautta. Downloads-kansion koko putosi melkein puoleen ja latausajat ovat paaljon paljon pienempiä (ennen pelin käynnistämisestä naapurustovalikkoon n. 12 min, nyt vähän reilut kolme minuuttia..) Keskustelua aiheesta mm. täällä, esim. simppelit käyttöohjeet.
-
CCleaner poistaa koneeltasi kaikki turhat tiedostot ja haittaohjelmat. Se ei siis poista mitään tärkeitä asetuksia tai pelitiedostoja (ellet säilytä niitä roskakorissa). Keskustelua aiheesta mm. täällä.

Suosittelen ehdottomasti lataamaan nuo. Pelin ja koneen toiminta nopeutuu huomattavasti ja ärsyttävä tökkiminen häviää, tai ainakin vähenee. Ohjelmista ei tule viruksia ja ne ovat erittäin helppokäyttöisiä.

Ja nyt pitemmittä puheitta itse osaan:


1-1.jpg

Kolmas yliopistovuosi oli jo puolessa välissä, ja Andyn keskiarvo oli edelleen huimat 5,0. Opiskelua oli jäljellä enää puolitoista vuotta, ja Andy halusi juhlistaa sitä parhana ystävänsä Jaskan kanssa tyynysodalla.

2-1.jpg

3-1.jpg

Osakuntakin alkoi saavuttaa melko suurta suosiota kivuttuaan kolmannelle tasolle. Andylla oli paljon ystäviä, mm. kuvassa ylemmässä näkyvä Tomi. Kampus tarjosi myös ilmaista pitsaa niin paljon kuin vain jaksoi kantaa.

4-1.jpg

5-1.jpg

Andy oli opiskelujensa ohessa meditoinut ahkerasti, ja siten oppinut sekä levitoimaan että teleportoitumaan paikasta toiseen.

6.jpg

Yliopistoaika läheni loppuaan, ja viimeiseen loppukokeeseen oli aikaa enää muutama tunti. Andy valmistautui siihen viimeistelemällä esseitä..

7.jpg

8.jpg

..siivoilemalla ja järjestelemällä paikat kuntoon seuraavaa sukupolvea varten..

9.jpg

..sekä tietysti meditoimalla.

10.jpg

Loppukoe oli ohitse, ja Andy valmistui arvosanalla laudatur. Valmistujaispirskeet eivät sopineet hänen runolliselle sielulleen, joten hän lähti saman tien kotiin.

12.jpg 

Rachel otti poikansa avosylin vastaan tämän tullessa takaisin lapsuudenkotiinsa.

13.jpg

Andy kutsui heti Nooransa kylään ja ehdotti tätä muuttamaan luokseen. Noora tottakai suostui, olihan hän viime osassa luvannut niin. Valitettavasti Noora ei tuonut mukanaan lainkaan rahaa, mutta Andyn tuomilla rahoilla sekä Rachelin säästöillä saatiin rakennettua mukava, uusi talo.

17.jpg

16.jpg

Olohuone on kodikkaan ja rauhallisen sininen. Vanhanmallisen televisio ja kaappi sekä skandinaavistyylinen takka lisäävät kodikkuuden tuntua (ja tuovat ehkä hieman mieleen mummolan..).

18.jpg

Keittiö edustaa jokseenkin samaa tyylisuuntausta olohuoneen kanssa.

19.jpg

Nooran ja Andyn makuuhuoneessa vihreä sensijaan on hallitseva sävy..

20.jpg

..mutta sinistä tavataan jälleen Rachelin makuuhuoneessa..

23.jpg

..samoin kuin isommille lapsille sisustetussa huoneessa.

22.jpg

Lastenhuoneeseen tullaan tästä vihreänsävyisestä aulasta, josta pääsee myös sinisiin kylpytiloihin, joista ei valitettavasti ole kuvaa.

21.jpg

Pienemmille lapsille rakennettu poikkeaa muista huoneista huomattavasti sen punasävyisen värityksen takia.
Talossa on vielä pieni, vihreä wc, mutta siitä ei ole valitettavasti kuvaa. Myöskään ulkokuvaa tai pohjapiirrosta en muistanut ottaa, anteeksi. Lisään ne vaikka seuraavaan osaan.

25.jpg

Andy halusi korkeaa yliopistokoulutustaan vastaavan työpaikan. Hän näki lehdessä ilmoituksen vapaasta syvänmerensukeltajan paikasta, soitti ilmoituksessa olevaan numeroon ja sai paikan heti ilman mitään työhaastatteluja.

26.jpg

Hän halusi myös mitä pikimmiten lapsiasukkaita Nooran sisustamiin lastenhuoneisiin. Mitä nopeammin sitä nopeammin.

27.jpg

Jonkin ajan kuluttua lapset taisivat ilmoitella olemassaolostaan Nooran aamupahoinvointina ja pyörrytyskohtauksina, joten nuoripari katsoi parhaakseen sanoa toisilleen tahdon. Se tapahtui hieman epäromanttisesti kahden kesken keittiössä ilman pappia tai todistajia.

28.jpg

Morris alkoi olla keski-iän kriisissä riutuva kissaherra, joka kaipasi kipeästi rinnalleen nuorta kissaneitiä. Sellainen hankittiin taloon. Siisti ja seurallinen karvakorva on nimeltään Elli.

29.jpg

Noorasta ja Ellistä tuli pian ystävyksiä. Ehkä naisilla oli jokin oma salaliitto, ainakin he harjoittivat usein erilaisia sirkustemppuja herkkupalojen avustuksella.

30.jpg

Rachel oli taas vaihteeksi hankkinut potkut töistä (joku jaksava voisi laskea, monesko kerta tämä on :>), mutta ei malttanut vielä jäädä kansaneläkkeen turvin kotiin kissoja hoitelemaan, vaan hankki pienipalkkaisen työn levykaupan myyjänä.

31.jpg

32.jpg

Kisut tulivat hyvin toimeen keskenään. Itseasiassa erittäin hyvin.

33.jpg

Liekö syksyllä ollut vaikutusta asiaan, mutta Andy sai mekaniikkapisteensä täyteen. Hjuva.

34.jpg

Kurkut ja salkopavut olivat unohtuneet hetkeksi, mutta onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja rikkaruohotupsulla. Rachel ei jaksanut enää hirveästi huolehtia kasveistaan, vaan jätti maapläntin ikään kuin perintönä Nooralle.

35.jpg

Parkerit olivat taas saaneet jostain hieman rahaa, joten Nooran ja Andyn makuuhuone uusittiin ja tontti siirrettiin meren rannalle.

36-1.jpg

Keittiöön hankittiin myös akvaario. Elli vietti päivässä tuntikausia tuijotellen lasialtaassa lilluvia herkkupaloja miettien, miksi ne eivät olleet hänen lautasellaan.

37.jpg

Morris mieli kovasti ylennystä, joten Rachel värvättiin puheopettajaksi. Myös Rachelin huonetta uusittiin hieman.

38.jpg

Nooran vatsa oli pyöristynyt hieman, eikä hän mahtunut enää farkkuihinsa, joten Andy osti vaimolleen kauniin silkkihameen ja pitsitopin, jotka korostivat Nooran solakoita linjoja erinomaisesti. Andy ei malttanut odottaa, että saisi vähän ajan kuluttua pitää nyk. masuasukkia sylissään, ja lievitti tuskaansa hypistelemässä vaimonsa vatsaa ja höpisemällä sille jotain käsittämätöntä.

39.jpg

Noora kaipasikin miehensä tukea, sillä raskaus oli melko raskasta aikaa. Aina ei jaksanut kömpiä sänkyyn nukkumaan, joten hiillostettu monni sai toimittaa tyynyn virkaa.

40.jpg

Hiillostettua monnia sekä muita kalaeväitä oli luvassa entistä enemmän, sillä Andy oli saanut kalastuksen hopeisen ansiomerkin.

41.jpg

Myös Morriksella meni hyvin. Se oli saanut ylennyksen stuntnäyttelijäksi ja kaahasikin nykyään töihin snobimaisella bensasyöpöllä, joka taatusti myös tuotti paljon pakokaasuja. Simeillä tuskin on ekologisia biopolttoaineita tai hybridiautoja..

42.jpg

Noora oli havainnut, että Ellin paino oli noussut vähässä ajassa huomattavasti. Voisikohan Parkereilla olla peräti kaksi odottavaa äitiä..?

43.jpg

Kyllä! Hetken päästä Elli alkoi kimallella kummallisesti..

44.jpg

..ja pian sen vieressä köllötteli pienenpieni, mustanharmaa karvapallo. Pentu oli tyttö, ja sai nimekseen Nokkonen. Elli pesi pikkuisensa huolellisesti joka puolelta ja puski tätä hellästi.

45.jpg

Andy oli innoissaan tulokkaasta ja syötti tälle heti kourallisen kissannameja.

46.jpg

Eikä mennyt kuin vajaa simtunti, niin myös Nooran synnytys oli käsillä. Morris oli juuri huomannut, että oli tullut isäksi, ja piti velvollisuutenaan valvoa, että kaikki menee kohdalleen.

47.jpg

Kohta Nooran käsillä lepäsi tummatukkainen, sinisilmäinen tyttö, joka sai nimen Hazel.

Onnellisiin tunnelmiin loppuu tämä osa. :) Kommentit ovat erittäin tervetulleita, niin lyhyet kuin pitkätkin. Kaikenlainen kommentointi on sallittua, niin kehut kuin kritiikkikin.