Alkulöpinää

Tämä on ensimmäinen nettiin laittamani legacytarina, mutta olen pelannut paria legacya ihan omaksi ilokseni laittamatta niitä mihinkään esille. Olen kovin huono tekemään persoonallisia ja kauniita simejä, joten saatte nyt tyytyä tuollaiseen tylsään, vähän valmiskasvoiseen aloittajaneitokaiseen. :)  Eivätköhän ne siitä sievene, kun päästään suvussa eteenpäin ja geenit sekoittuvat. Mutta, pitemmittä puheitta, itse tarinaan. Ensimmäinen osa Parkerin suvun elämää, olkaa niin hyvät:

1.jpg

Rachel Parker muutti opintojensa jälkeen rauhalliseen Brightonin pikkukylään SimCityn laitamille. Hän on toimelias, hieman vakava, pitää siisteydestä ja haluaa jonain päivänä perustaa perheen. Hänen suurin toiveensa on kasvattaa 20 kissan- tai koiranpentua.

Vähillä säästöillään hän osti itselleen tontin ja rakensi pikkuisen talontapaisen, jossa on tällä hetkellä vain välttämättömyydet. Rachel antoi meille luvan kurkata sisälle, joten:

2.jpg

Yhdistetty eteinen-makuuhuone-olohuone-ruokailuhuone. Asunto ei ole kovin häävi, mutta kyllä siellä elelee. Pöydällä on pieni tv, josta näemme vain kulman, ja takana on patja, jolla Rachel nukkuu. Taaimmainen ovi vie ulos, toinen pieneen käymälätilaan..

4.jpg

..jonka seinät ovat Rachelin lempiväriä, rauhallisen vihreät.

4_b.jpg

Sosiaalisena siminä Rachel sai nopeasti uusia tuttavuuksia. Lehdenjakaja Aaron Liimatainen vaikutti mukavalta nuorukaiselta, mutta paikallisesta puutarhakerhosta Rachelia tervehtimään tullut Joonas Kettunen ei ollut komeasta poninhännästään ja miehekkäästä nenästään huolimatta kovin mukavaa sorttia.

4_c.jpg

Miekkonen taisi olla hieman ihastunut Racheliin ja ehdotteli hänelle kaikenlaista. Rachel tyrmistyi ja torjui miehen oitis: "Härregyyd, etsikää edes ikäistänne seuraa, hyvä mies! Minua eivät fossiilit kiinnosta, hiiteen tontiltani, kuin olisitte jo!". Puutarhatonttu veti ilmeisesti palkokasvit hengityselimiinsä ja poistui pikaisesti takavasemmalle.

7.jpg

Pian paikalle porhalti myös ennustajaeukko kaupittelemaan lemmenlitkujaan. Rachel ei moiseen huuhaahan uskonut, mutta päätti silti kysäistä eukolta neuvoa lemmenasioissa. "Pientä korvausta vastaan loihdin silmienne eteen miehen, jonka komeus suorastaan sulattaa silmänne!", eukko kähisi ja Rachel kaivoi taskustaan muutaman setelin.

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Komeus on kuitenkin katsojan silmässä, ja ennustajaeukolla ja Rachelilla (tai minulla) oli kuitenkin hieman erilainen miesmaku. Rachel passitti sekä eukon että hänen loihtimansa rumilukset vaurioittamaan muiden verkkokalvoja.

11.jpg

Tontille eksyi myös random bimbo blondi seuranaan nenäkäs mutta ylähuuleton kummitus.

5.jpg

Rachel ei halunnut tehdä heidän kanssaan sen suurempaa tuttavuutta ja kipitti vähin äänin sisätiloihin. Lehdestä löytyi avoimien työpaikkojen osastosta suht hyväpalkkainen vartijan pesti. Rachel soitti työnantajalle ja sai paikan heti.

6.jpg

"Hmm.. viisikirjaiminen sana, alkaa koolla, sanoo miau.. Hei, sehän on kissa!", Rachel kiljaisi innoissaan. Sanaristikot olivat lähellä hänen sydäntään, samoin kuin kissat. "Sellaisen minä tahdon jonain päivänä."

 6_b.jpg

Kun omaan kotiin muuttaa, on syytä opiskella muutamia hyödyllisiä asioita. "Ai, lihapullat tehdäänkin jauhelihasta!", Rachel hämmästeli.

12.jpg

Nälkä alkoi jo kurnia, mutta koska jääkaappiin tai hellaan ei ollut varaa, Rachel tyytyi tilaamaan pitsan. Se oli halpaa, maukasta ja vei nälän - ainakin hetkeksi.

13.jpg

Puhelu kuitenkin katkaisi hänen ateriointinsa. Soittajaksi paljastui Hille Happonen, joka kutsui Rachelin katsastamaan Stadin menomestat. Rachel pohti, että Stadista saattaisi löytyä komeita miehiä, ja he sopivat tapaavansa Yökerho arkussa.

14.jpg

Pitsaslaissi ei kauaa pitänyt nälkää loitolla, joten Arkkuun päästyään Rachel tilasi annoksen spagettia.

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

Siedettävän näköisiä kaksilahkeisiakaan ei tahtonut ilmaantua paikalle, joten Rachel tilasi taksin ja suuntasi 50-luvun tyyliseen kulmakuppilaan.

19.jpg

Taksia odotellessaan hän puuteroi nenänsä ja sohi ylimääräiset hiushaituvat pois silmiltään.

20.jpg

Kulmakuppilankaan miestarjonta ei ollut mitenkään laadukasta, mutta löytyi sieltä sentään sievä vaaleaverikkö, joka esitteli itsensä Linneaksi. "Sinusta tulisi varmasti oikein hurmaava vaimo jolleki tulevista pojistani", Rachel hihkui. Linnea ei tiennyt mitä mieltä asiasta olisi. He vaihtoivat puhelinnumeroitaan ja Rachel lähti kotiin nukkumaan.

21.jpg

Otettuaan kunnon tirsat, Rachel alkoi kuntoilla. "Jos mielin, puuh, saada ylennyksen, minun on, ängh, kohennettava kuntoani", hän puhisi ja jatkoi punnertamistaan.

21_b.jpg

Rachel oli nähnyt unta komeasta miehestä, ja halusi vangita tämän kuvan kankaalle. Hän piti maalaamisesta, erityisesti kun sai tuherrella hyvännäköisiä miehiä.

22.jpg

Syötyään aamiaista ja hörppiessään vielä aamukahviaan, Rachel tuijotteli tapansa mukaan aamulenkkeilijöitä ja koiranulkoituttajia ikkunastaan. Yhtäkkiä kadulla käveli salskea, vaalea nuorukainen: kuin suoraan hänen unestaan! Rachel pörrötti hieman tukkaansa ja riensi ulos pää kolmantena jalkana.

23.jpg

Miekkonen esittäytyi Pete Latvalaksi. Rachel pisti koko viehätysvoimansa peliin, kertoi mielestään hyviä puujalkavitsejä ja räpsytteli lumoavia räpsyripsiään. Heillä synkkasi hyvin.

26.jpg

27.jpg

Rachel pyysi Peten privaattitiloihin, eikä Petellä ollut mitään sitä vastaan. "Sulla on.. kiva paita", Rachel punastelí ja yritti edetä varovaisesti, mutta Pete oli nopean toiminnan mies, eikä voinut vastustaa kiusausta suukottaa neitokaista..

28.jpg

 ..eikä myöskään voinut olla käpälöimättä Rachelin takamusta heidän tanssiessaan hitaita. Rachel oli kuitenkin niin onnessaan päästyään kaulailemaan tuon komistuksen kanssa, ettei laittanut pahakseen vaikka Pete hieman kokeilikin.

29.jpg

"Nyt kun vielä muuttaisit luokseni, olisin maailman onnellisin sim!", Rachel huokaili. Pete suostui muuttamaan hänen luokseen tuoden mukanaan 12 000 simoleonia. Kihlautumiset ja vihkimiset suoritettiin siinä samalla pikaisesti kahden kesken, ja Petestä tuli Parker. Mitä nopeammin, sitä nopeammin, taisi Pete sanoa.

29_b.jpg

Koska pienellä perheellä oli nyt rahaa, päätettiin Rachelin pienenpieni hökkeli purkaa ja tilalle rakentaa isompi, soma puutalo. Tässä julkisivua.

30.jpg

Yhdistetty olohuone-ruokailutila on pieni, kapea ja vihreä, mutta erittäin viihtyisä.

31.jpg

Vihreää on käytetty myös ahtaassa keittokomerossa.

32.jpg

Makuuhuone on sisustettu sinisen ja ruskean sävyin.

33.jpg

Pari tahtoi myös pienokaisen, joten hänelle saatiin rakennettua oma huone. Talossa on vielä sinisävyinen WC, mutta siitä ei ole kuvaa. Se on kovin tylsä enkä muistanut ottaa siitä kuvaa.

34.jpg

35.jpg

Mitä talo edellä, sitä Pete perässä. Pete hankki uudet vaattet sekä piilolinssit pilottikakkuloidensa tilalle, kursi ja värjäsi tukkansa ja tuuhensi hieman viiksiään. Nykyään hän pitää ruskea- ja mustahiuksisista tytöistä, jotka eivät haise pahalle. Ennen hän piti huonokuntoisista, silmälasipäisistä haisuleista. Pete on muuten tietotavoitteinen, ja haluaa Eläväksi legendaksi, eli urheilu-uran huipulle. Hän on sottainen ja ujo, mutta erittäin toimelias. Hän oli työtön, mutta sai työpaikan politiikkauralta kampanjatyöntekijänä.

36.jpg

Politiikkauralla karisma on hyväksi, joten Pete päätti harjoitella peilille puhumista.

37.jpg

Välillä kuitenkin käy niin, että työura loppuu, ennenkuin se ehtii kunnolla alkaa. Rachel sai potkut ensimmäisen työpäivänsä (tai yönsä) jälkeen vastattuaan väärin urakysymykseen.

38.jpg

Pete halusi piristää tuoretta vaimoaan hellin suukkosin.

Tässä oli ensimmäinen osa. Olisin erittäin kiitollinen rakentavasta palautteesta: mikä oli hyvää, missä on parantamisen varaa. Tietysti kaikenlaiset kommentit ovat erittäin tervetulleita. :)

 

EDIT: korjailin tekstiä hieman. Mitään pahoja kielioppivirheitä en löytänyt, pari aata ja iitä oli liikaa, ja muutaman virkkeen muokkasin sujuvammaksi. Nyt sen pitäisi olla pikkuisen parempi, voi olla että virheitä on vieläkin; sitä kun on omalle tekstilleen niin sokea, ettei löydä kaikkia virheitä, vaikka kuinka tarkkaan lukisi. :)